Katılımcı Ülkeler: Türkiye(9), İtalya(4), Gürcistan(3), Yunanistan(2), Arnavutluk(1), Slovakya(1), Romanya(1), Ürdün(1), Letonya(1)
Kuruculuğunu Burcu ŞIK ve Teresa Taranto'nun üstlendiği "The Story of My Food" eTwinning projesine, okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Burçin KUDİLLİ ve İngilizce öğretmeni Ceren TEZEL KELEŞ okulumuz 6. Sınıf öğrencileri ile katılım sağlamışlardır. Projenin amacı 10-15 yaş arasındaki öğrencilerin geleneksel beslenme alışkanlıkları ile günümüz beslenme alışkanlıklarını karşılaştırmalarına fırsat tanımaktır. Farklı kültürlerin beslenme tarzlarını tanımak, farklı kültürlerdeki yemekler ile kendi kültürlerindeki yemekler arasındaki benzerlik ve farklılıkları incelemek ve öğrencilerde sağlıklı beslenme bilinci oluşturmak, projenin öncelikleri arasındadır.