İZMİR / BAYRAKLI - Kaymakam Özgür Azer Kurak Ortaokulu

İzmir Büyük Şehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol dairesi Başkanlığı Sağlıklı Kentler ve Temiz Enerji Şube Müdürlüğü´ne Ziyaretimiz

İzmir Büyük Şehir Genel Sekreteri Sayın Buğra GÖKÇE aracılığı ile davet aldığımız İzmir Büyük Şehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol dairesi Başkanlığı Sağlıklı Kentler ve Temiz Enerji Şube Müdürlüğü´ne gerçekleştirdiğimiz ziyarette okulumuzda yürüttüğümüz Eco Friendly Actions Erasmus projemiz ile ilgili yapılan görüşmenin okulumuz ve kentimiz adına oldukça olumlu geçtiğini belirtiriz. Konu ile ilgili okulumuz proje yöneticisi öğretmenlerimizden bilgi alan Sayın Cihan ÖZSOY, Meral AYDIN, Sevinç FIRAT AYDOĞAN projemizin yaygınlaştırılması adına büyük destek sunmuşlardır. İlgilerinden dolayı İzmir Büyük Şehir Belediyesi´ne teşekkürlerimizle...

Yayın: 22.06.2017 - Güncelleme: 25.09.2023 18:20 - Görüntülenme: 1231